03. oktoobril 2016 Õigusbüroo Progressor ja Tallinna linnavalitsus taasalustavad koostööprojekti, mille raames pakutakse Lasnamäe linnaosa elanikele tasuta õigusabi perekonna-, pärimis- ja võlaõiguse valdkonnas.
Projekt osutus linnaelanike seas kõrgelt hinnatuks. Seoses sellega algavad oktoobrist uuesti Õigusbüroo Progressor juristide tasuta konsultatsioonid. Konsultatsioonid hakkavad toimuma oktoobri esimesest esmaspäevast (03.10.2016) Lasnamäe linnaosavalitsuse hoones igal esmaspäeval 10.00-14.00 eelregistreerimise alusel.


Palun kontrollige, et sisestatud e-posti aadress oleks õige.
Kui sisestatud e-posti aadress on vale, siis me ei saa teile vastata.


Palun kontrollige, et sisestatud e-posti aadress oleks õige.
Kui sisestatud e-posti aadress on vale, siis me ei saa teile vastata.


Please Check Your Email Address Carefully.
If it is incorrect, we will not be able to contact you.