Tööaeg E-R:
9-17.00
L-P: suletud
+372 56 25 77 13
info@progressor.ee

Miks oleks oma juriidiliste probleemide lahendamiseks parem palgata väike õigusbüroo?

Suur osa juristidest ja advokaatidest töötavad väikestes õigusbüroodes – st. sellistes, kus on alla 20 töötaja.

Sellised väikeste õigusbüroode töö erineb märkimisväärselt suurte korporatsioonide omast ja see võib pakkuda sinu juriidiliste probleemide lahendamisel mitmeid eelised.

Allpool toome välja mõningad neist.

1. Erinevad juriidilised probleemid, kogemus erinevatelt aladelt

Erinevalt suurtes õigusbüroodes töötavatest ja väga täpselt ainult teatud alale spetsialiseerunud juristidest ja advokaatidest on väikeste õigusbüroode juristid tavaliselt „kõigesööjad“ – neil on tegemist olnud laias valikus erinevate juriidiliste probleemidega, mis on andnud neile ka mitmesuguse kogemuse väga erinevatelt õigusaladelt.

2. Paindlikud tööajad

Sellised mugavad ja kliendi vajadustele kohanduvad väikeste õigusbüroode töökeskkonnad pakuvad tavaliselt ka paindlikumaid tööaegu. Nii võid end leida tervitatavast olukorrast, kus saad tekkinud juriidilist probleemi oma juristi või advokaadiga arutada ka väljaspool tavalist „9-17“ rutiini.

3. “Käed-külge“ kogemus

Kuna väikeste õigusbüroode personal on limiteeritud, siis tegutsevad sealsed juristid ja advokaadid proaktiivsemalt ja iseseisvamalt, kui nende suurtes korporatsioonides töötavad kolleegid.

4. Lähedasem kontakt kliendiga

Väikeste õigusbüroode juristid ja advokaadid on oma töös iseseisvamad ja neil on reeglina oma klientidega lähedasem kontakt, kui nende kolleegidel suurtes firmades, kus kontakt kliendiga võib olla limiteeritud firma reeglitega.

5. Mitteametlik ja mõnus õhkkond

Erinevalt konservatiivsetest suurfirmadest ei ole väikese õigusbüroo õhkkond tavaliselt nii range ja ka dresskood ei ole nii ametlik. Kõik tunnevad kõiki ning tekitavad koos sõbraliku ja mõnusa töökeskkonna.

6. Lühem tee partneriks saamiseni

Koos ainult mõne kolleegiga väikeses õigusbüroos, on ka sinu palgatud juristil või advokaadil lühem tee tõsta firma partneriks. Selleks on aga vaja olla edukas – järelikult on tal ka sinu juriidilise probleemiga tegelemiseks suurem motivatsioon.

Jaga: